Jocuri ca la aparate gratis

Doar pentru tine - cele mai bune jocuri ca la aparate online gratuite!
Link-uri sponsorizate Link-uri sponsorizate

Book of Ra

Joaca online gratis jocul Book of Ra ca la aparate


Book of Ra - Book of Ra ca la aparate este un joc gratuit si pot fi jucat oricand online gratis.
Va recomandam sa nu jucati jocul Book of Ra pe bani la aparate reale, ci doar gratis pe site-ul nostru!
Daca doriti sa jucati Book of Ra pe tot ecranul folositi icoana din coltul din dreapta sus a jocului.

Joaca acum jocul Book of Ra online ca la aparate.

Jocul cal la aparate Book of Ra de la Novomatic Geyminator , sau cum este numit de către mulți, - jocul cu cărți, fără îndoială, unul dintre cele mai populare sloturi pe 5 role. Principiul jocului este foarte simplu și nu este diferit de alte creații Novomatic. Numărul maxim de linii în joc - nouă, minim - una. Pariul pe linie este de la 1 la 100 de credite. Inceputul jocul este foarte simplu. Trebuie să selectați mai întâi numărul de linii utilizate pe butonele LINE 1, LINE 2, și așa mai departe. Urmat de rata de selecție (BET buton). Pentru cei care doresc să joace pe automat o pot face apasand "AUTOMATIC START". Daca vreti sa jucati pe bet maxim folositi butonul "MAX BET". Pentru a începe aveți nevoie să faceți clic pe START. Pentru informații privind plățile, aveți nevoie să faceți clic pe «ajutor». Acesta oferă informații cu privire la costul fiecărui simbol, jocuri bonus, iar beneficiul maxim. Bonusuri si combinatiile din jocul Book of Ra.
Ca și alte aparate de jocuri de la acest producător, care sunt prezentate pe acest site in mod gratuit, fara inregistrare, de exemplu, Book of Ra Deluxe sau Columb , Book of Ra este foarte bogat în premii. De exemplu, există un "Wild" - o "carte", care înlocuiește toate celelalte. Cei mai bine platiti in joc sunt "BARBATI". Multiplicarea castigurilor pot face, încercând să dublati, caz în care va trebui să ghiciți culoarea carti.
Combinațiile cele mai de dorite - trei, patru sau cinci carti care pot aparea pe ecran, în orice ordine. Bonusul pentru carti este format din 10 rotiri gratuite, timp în care creditele pentru rolele nu se taxeaza. Înainte de a începe un bonus invarte joc selectează automat principal simbolul bonus pe care să se alinieze o combinație câștigătoare.

Lasa un comentariu despre jocul Book of Ra, folosind de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza, asa ca lasa un comentariu daca ti-a placut sau nu jocul, daca intampini probleme in jucarea lui sau daca ai atins un recort de puncte.
Share on Google Plus

Jocuri ca la aparate online gratis

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Detin mai multe site-uri de jocuri cu pacanele si mar intereseaza un parteneriat cu site-ul dvs. email razvan21george@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Jocuri pe ecran complet

Toate jocurile de pe acest site pot fi jucate pe ecran complet